ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ | ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που κάνει την εταιρεία TSIGAS A.E. να ξεχωρίζει είναι η πολυετής πείρα της στις ειδικές κατασκευές. Υλοποιούμε με συνέπεια και σεβασμό το όραμα και της πιο απαιτητικής Αρχιτεκτονικής μελέτης, ξενοδοχειακών μονάδων, συγκροτημάτων κατοικιών κ.ά. Αναβιώνουμε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα άλλων εποχών με σύγχρονους όρους λειτουργικότητας και ανθεκτικότητας, ικανοποιώντας κάθε σας απαίτηση για ειδικές - μοναδικές, λύσεις και κατασκευές.

Επίσης, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των έργων με Ξύλινα Κουφώματα, η εταιρεία TSIGAS A.E. και για την καλύτερη δυνατή αισθητική τους εναρμόνιση, παρέχει διάφορες εξειδικευμένες εφαρμογές ξύλινων κατασκευών, όπως κάγκελα, αυλόπορτες - γκαραζόπορτες, πέργκολες κι εσωτερικές επενδύσεις στεγών.

ksilina-koyfomata

yalostasia 1patzouria 1ex portes 1 es portes 1 special 2 rolla 1 gallery special

international footer

TSIGAS SA   EΔPA - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ - ΕΚΘΕΣΗ: ΜΟΥΖΑΚΙ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ  -  EKΘEΣH AΘΗΝΩΝ: BPIΛHΣΣIA, ΑΘΗΝΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ 19065631000

Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας TSIGAS A.E. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία TSIGAS A.E. επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.