ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ TSIGAS A.E.
ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!

factory 4968

Η εταιρεία TSIGAS A.E., εδώ και 52 χρόνια, εξειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων, θερμοηχομονωτικών και ενεργειακών υαλοστασίων, παντζουριών, εξωτερικών - εσωτερικών θυρών και ειδικών κατασκευών, υπηρετώντας με συνέπεια την παράδοση της αισθητικής του ξύλου. Με σύγχρονα εργαλεία, υλικά και τεχνογνωσία, υλοποιεί με σεβασμό, το όραμα και της πιο απαιτητικής Αρχιτεκτονικής μελέτης, εγγυόμενη κορυφαία ποιότητα και λειτουργικότητα.

Στo εργαστάσιό της, στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας, η TSIGAS A.E. κατασκευάζει παραδοσιακά και μοντέρνα ξύλινα κουφώματα διεθνών προδιαγραφών, χάρη στον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και τα άριστα εκπαιδευμένα, τεχνικά στελέχη της.

Eκλεκτές πρώτες ύλες και γνώση του ξύλου, εξασφαλίζουν την ποιότητα TSIGAS A.E. Ξυλεία Δρυός, Nιαγκόν, Mεράντι, Iρόκο, Tικ, Σουηδική αποτελούν τη βάση για την μακροβιότητα των προϊόντων, χωρίς να στερούν τη δυνατότητα να κατασκευαστούν εξ' ίσου ποιοτικά προϊόντα από ξυλεία της αρεσκεία σας. H TSIGAS A.E., είναι πρόθυμη να υλοποιήσει κάθε σας ιδέα για νέα σχέδια προϊόντων, ή να επιλέξετε από την πολύ πλούσια συλλογή της, που διαθέτει.

factory 1 factory 2 factory 3

international footer

TSIGAS SA   EΔPA - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ - ΕΚΘΕΣΗ: ΜΟΥΖΑΚΙ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ  -  EKΘEΣH AΘΗΝΩΝ: BPIΛHΣΣIA, ΑΘΗΝΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ 19065631000

Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας TSIGAS A.E. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία TSIGAS A.E. επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.