ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - ΠΡΟΒΟΛΗ

mira gr

 PDF 217 PDF 217

 

mira gr

 PDF 217

 

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ DESIGN ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ», 30/5/2022

Εντυπωσιακή η συμμετοχή του κοινού και μεγάλο το ενδιαφέρον του, στην Εκδήλωση Material Matters Vol.3 που διοργάνωσε το ek. Η εταιρεία TSIGAS A.E. ήταν Χορηγός της Εκδήλωσης. Επικοινώνησε με όλους τους επισκέπτες, κερδίζοντας το ενδιαφέρον τους, για τα νέα καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες, σχετικά με το Ξύλινο Κούφωμα.
Ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο περίπτερό μας.

DSC 4974 DSC 4938 DSC 4978 DSC 5003 DSC 5050 DSC 5072 DSC 5083

 

mira gr

 PDF 217

 

ktirio gr

 PDF 217

 

ek gr

Η εταιρεία TSIGAS κατασκεύασε και τοποθέτησε τη σύνθετη πρόσοψη της εισόδου των ξύλινων κουφωμάτων με υαλοστάσια στο νέο κτίριο του GOETHE INSTITUT. Δείτε τo αφιέρωμα στο παρακάτω pdf αρχείο:

 PDF 217

 

domes 2020

Η εταιρεία TSIGAS, κατασκεύασε και εφάρμοσε τα ξύλινα κουφώματα της προσόψεως του διατηρητέου κτιρίου για τα γραφεία της PRODEA Investments, στο Μοναστηράκι στην οδό Χρυσοσπηλιωτίσσης 9. Η ριζική ανακαίνιση του κτιρίου, έγινε από την Τεχνική Μπαλλιάν, με τα υψηλότερα στάνταρ για επαγγελματικές διοικητικές εγκαταστάσεις και πληροί τις προδιαγραφές για Πιστοποιήσεις LEED και WELL. Η εταιρεία TSIGAS, με τα εξελιγμένα συστήματα των ξύλινων κουφωμάτων της, τα οποία κατέχουν Διεθνείς Πιστοποιήσεις, αλλά και με επιπλέον Πιστοποιητικό του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ από το Εργαστήριο Ηχοτεχνίας (Ακουστικής Έρευνας) της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, κάλυψε απόλυτα τις υψηλές προδιαγραφές των απαιτούμενων επιπέδων ηχομόνωσης. (Πιστοποιητικό εργαστηριακής δοκιμής σταθμισμένου δείκτη ηχομείωσης, Rw. Κωδ. Πιστοποιητικού: TSIG W Rw 10-2019. Δείτε τo αφιέρωμα στο παρακάτω pdf αρχείο:

PDF 217

 

maison 2020

3 πολυτελείς εξοχικές κατοικίες σε Πάρο, Τήνο και Τζια, είναι επενδεδυμένες με Ξύλινα Κουφώματα TSIGAS, εναρμονισμένες στον μοναδικό τοπικό χαρακτήρα των Αγαιοπελαγίτικων νησιών μας, εξασφαλίζοντας πάντα τους ιδανικούς συντελεστές αντοχής και τις υψηλότερες επιδόσεις εξοικονόμισης ενέργειας. Δείτε τα αφιερώματα στα παρακάτω pdf αρχεία:

maison paros maison tinos maison tzia

 

ΤΣΙΓΚΑΣ Α.Ε.

Η εταιρεία ΤΣΙΓΚΑΣ A.E. παρουσιάζει συστηματικά τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες της, ενημερώνοντας τον τεχνικό κόσμο αλλά και το καταναλωτικό κοινό, με καταχωρίσεις στον εξειδικευμένο περιοδικό τύπο. Εκδίδει πλούσιο έντυπο υλικό με τα προϊόντα και τα έργα της. Zητήστε τους καταλόγους της.
Επίσης, συμμετέχει στις περισσότερες κλαδικές εκθέσεις, προβάλλοντας όλες τις καινοτομίες που εφαρμόζει και εξασφαλίζοντας την άμεση επαφή με ιδιώτες και επαγγελματίες.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ XENIA 2019

Στις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου 2019, η εταιρεία μας συμμετείχε στην έκθεση XENIA στο Metropolitan Expo. Ήταν μία επιτυχημένη παρουσία, εφ’ όσον αποκομίσαμε τα πλέον θετικά σχόλια. Μας δόθηκε η πολύτιμη ευκαιρία να συναντηθούμε με πολλούς από εσάς που γνωρίζουμε ως πελάτες ή συνεργάτες, αλλά και με νέους επιχειρηματίες που μας εξέπληξαν με το ενδιαφέρον τους ειδικά για τα καινοτόμα, πιστοποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες μας.
Ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο περίπτερό μας.

1511 1237 1309 1244

 

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ - 7/12/2018

H εταιρεία ΤSIGAS Α.Ε., συμμετείχε ως υποστηρικτής στην εκδήλωση με αφορμή τα 40 χρόνια της δημιουργικής πορείας των ISV Architects.
Μία βραδιά αφιερωμένη στους Μπάμπη Ιωάννου, Τάσο Σωτηρόπουλο και Αλέξανδρο Van Gilder -τους περίφημους ISV- που συμπλήρωσαν 40 χρόνια δημιουργίας ξεχωριστών έργων, τα οποία μέσα από την αρχιτεκτονική και κατασκευαστική τους ποιότητα, έχουν συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας νέας εικόνας στο περιβάλλον της πόλης, των προαστίων και της ελληνικής υπαίθρου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Εξακόσια και πλέον άτομα τίμησαν με την παρουσία και το ενδιαφέρον τους την εκδήλωση.
H εταιρεία ΤSIGAS Α.Ε., πάντα θα είναι υποστηρικτής σε ό,τι δημιουργικό και ποιοτικό αναπτύσσεται στον χώρο μας.

ISV 1

ISV 2 ISV 3 ISV 4

 
ΣΤΟΧΟΣ

• Προώθηση των Ξύλινων Κουφωμάτων TSIGAS (Νέας Τεχνολογίας και Διεθνών Προδιαγραφών) σε Νέες Αγορές.
• Προώθηση των Ξύλινων Κουφωμάτων TSIGAS επενδεδυμένων εξωτερικά με αλουμίνιο ή μπρούτζο, (Νέας Τεχνολογίας και Διεθνών Προδιαγραφών) σε Νέες Αγορές.
• Συνεργασία με Αρχιτέκτονες - Μηχανικούς.
• Συνεργασία με Επιχειρηματίες για δημιουργία Νέων Εκθέσεων προβολής Ξύλινων Κουφωμάτων TSIGAS.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η εκτίμηση και η αναγνώριση της ποιότητας των προϊόντων μας, συναρτήσει της τεχνογνωσίας, είναι το απόλυτο διαβατήριό μας στις Νέες Αγορές. Νέες συνεργασίες σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, είναι γεγονός.

Ευχαριστούμε όλους τους παλαιούς και νέους Συνεργάτες μας και όλους όσους έδειξαν ενδιαφέρον για τα έργα μας.

Για οποιοδήποτε θέμα είμαστε στη διάθεσή σας, στα γραφεία μας και τις εκθέσεις μας, στην Καρδίτσα και την Αθήνα.

 

ΕΝΤΥΠΑ
corporateminimal20 gr16hotels64
 

international footer

TSIGAS SA   EΔPA - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ - ΕΚΘΕΣΗ: ΜΟΥΖΑΚΙ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ  -  EKΘEΣH AΘΗΝΩΝ: BPIΛHΣΣIA, ΑΘΗΝΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ 19065631000

Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας TSIGAS A.E. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία TSIGAS A.E. επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.