ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

H εταιρεία TSIGAS A.E. πρωτοπορεί και σας εξασφαλίζει, μοναδικά πιστοποιημένα προϊόντα, στις μεγαλύτερες διαστάσεις και με τους καλύτερους συντελεστές θερμοπερατότητας.

ce exikonomisi
Βασική μέριμνα της εταιρείας TSIGAS A.E. είναι να υιοθετεί τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις, να τις προσαρμόζει στις κλιματικές ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής και να δημιουργεί πρωτοποριακές λύσεις στα Ξύλινα Κουφώματα.

Όλα τα Ξύλινα Κουφώματα TSIGAS είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τις αυστηρότερες Κοινοτικές Οδηγίες CE (EΛOT EN 14351-1: 2006) ως προς τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. H εταιρεία, μέσα από συνεχείς ελέγχους, διασφαλίζει διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις από οργανισμούς με κύρος, όπως τα Ιδρύματα Τεχνολογίας Κουφωμάτων ift Rosenheim, eph και MPA Dresden.

logos 300
Με βάση τα διεθνή τεστ, τα Ξύλινα Κουφώματα TSIGAS εμφανίζουν ιδανικούς δείκτες αντοχής σε ανεμοπίεση και διαπερατότητα στον αέρα, υδατοστεγανότητας και θερμοπερατότητας και έχουν υψηλές επιδόσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας, επιτυγχάνοντας το χαμηλότερο δυνατό κόστος συντήρησης.

Τα προηγμένα τεχνολογικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή Υαλοστασίων όπως είναι τα διπλά θερμομονωτικά τζάμια ή τα πολλαπλά με εσωτερικό διάκενο ή αδρανές αέριο, τα υαλοπετάσματα μεγάλου πάχους και οι σύνθετοι υαλοπίνακες με στρώσεις γυαλιού και ενδιάμεσες ακουστικές μεμβράνες, τα λάστιχα και τα μέσα στεγάνωσης των αρμών, αυξάνουν περισσότερο τις θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ικανότητές τους, δημιουργώντας ένα άριστο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία TSIGAS A.E. παράγει σήμερα Υαλοστάσια με υάλωση από 25-39mm και με τους καλύτερους συντελεστές θερμοπερατότητας που καλύπτουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

energy 0926 energy 7480

international footer

TSIGAS SA   EΔPA - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ - ΕΚΘΕΣΗ: ΜΟΥΖΑΚΙ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ  -  EKΘEΣH AΘΗΝΩΝ: BPIΛHΣΣIA, ΑΘΗΝΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ 19065631000

Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας TSIGAS A.E. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία TSIGAS A.E. επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.