ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ TSIGAS A.E.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

Η εταιρεία Ξύλινων Κουφωμάτων TSIGAS A.E. παρακολουθεί συνεχώς τις μελετητικές τάσεις στο χώρο των κατασκευών στην Ελλάδα, σε συνδυασμό πάντοτε με τις κλιματολογικές απαιτήσεις παντού στη χώρα.

Το εργοστάσιο διαθέτει πιστοποίηση κατά ΕΝ ΙSO 9001: 2008 TÜV HELLAS (TÜV NORD) A.E. Ο αυστηρός έλεγχος σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, σ’ όλα τα στάδια της παραγωγής, είναι εγγύηση αντοχής, λειτουργικότητας και διασφάλισης της επένδυσης για κάθε κατασκευαστή ή ιδιώτη, που συνεργάζεται με την εταιρεία TSIGAS A.E.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CE

H ΤSIGAS Α.Ε. προστρέχει διαρκώς στις Διεθνείς Πηγές Tεχνικών Προτύπων (όπως τα Iδρύματα Tεχνολογίας Κουφωμάτων ift Rosenheim, eph Dresden, MPA Dresden) και φροντίζει να εξασφαλίζει πιστοποιήσεις για τα νέα προϊόντα-λύσεις που παράγει, προκειμένου να εγγυάται την λειτουργική και ποιοτική τους επάρκεια.

Τα Διεθνή Tεστ, στα οποία υποβάλλονται προϊόντα που προκύπτουν από σχέδια των Eλλήνων μελετητών, διασφαλίζουν τους ιδανικούς δείκτες αντοχής σε ανεμοπίεση και διαπερατότητα στον αέρα, υδατοστεγανότητα, θερμοπερατότητα, για εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και το χαμηλότερο δυνατό κόστος συντήρησης.

ce certificate a ce certificate b

ce certificate 3 ce certificate 4

international footer

TSIGAS SA   EΔPA - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ - ΕΚΘΕΣΗ: ΜΟΥΖΑΚΙ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ  -  EKΘEΣH AΘΗΝΩΝ: BPIΛHΣΣIA, ΑΘΗΝΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ 19065631000

Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας TSIGAS A.E. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία TSIGAS A.E. επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.