ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ από FSC® CHAIN of CUSTODY με αρ. πιστοποίησης FSC-C151569

Παρακαλούμε, επικοινωνήστε με την εταιρεία TSIGAS και ενημερωθείτε, σχετικά με το ποια προϊόντα διαθέτουν πιστοποίηση FSC® και τη διαθεσιμότητά τους. 

H εταιρεία Ξύλινων Κουφωμάτων TSIGAS S.A., ανήκει πλέον δικαιωματικά στην ‘‘αλυσίδα εμπιστοσύνης’’ (CoC), κατακτώντας ακόμα, μία σημαντική Πιστοποίηση από τον FSC® Chain of Custody, Παγκόσμιο Οργανισμό Διαχείρισης Δασών.

Η εταιρεία εφαρμόζει το πρώτυπο FSC® Chain of Custody και αποδεικνύει τη δέσμευσή της για την περιβαλλοντική και δεοντολογική συμπεριφορά της στον κλάδο, παρέχοντας συγκεκριμένα πλεονεκτήματα στο ενδιαφερόμενο κοινό της:
Αύξηση της εμπιστοσύνης των προϊόντων της, μέσω της κατοχυρωμένης και τεκμηριωμένης ικανοποίησης των απαιτήσεων από το πλέον αναγνωρισμένο διεθνές πρότυπο.
Αναμφισβήτητη απόδειξη ότι το ξύλο δεν προέρχεται από αμφιλεγόμενες πηγές.
Διασφαλισμένη προσέγγιση και συνεργασία με τους περιβαλλοντικά ευαίσθητους πελάτες.
Εξασφάλιση στους Πελάτες - Καταναλωτές ότι τα πιστοποιημένα προϊόντα με τη σήμανση FSC® προέρχονται από δάση με υπεύθυνη διαχείριση, ελεγχόμενες πηγές, ανακυκλωμένα υλικά ή συνδυασμό αυτών.
Σημαντικό πλεονέκτημα με το δικαίωμα χρήσης του λογοτύπου FSC® Chain of Custody, στο επικοινωνιακό υλικό της, έναντι ανταγωνιστικών προϊόντων.

 

FSC® (Forest Stewardship Council®) Chain of Custody

O FSC® είναι ένας διεθνής, ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός και κυβερνητικός Οργανισμός που ιδρύθηκε το 1993 για να υποστηρίξει την περιβαλλοντικά κατάλληλη επωφελή και οικονομικά βιώσιμη διαχείριση των δασών, σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΤSIGAS S.A.

H εταιρεία Ξύλινων Κουφωμάτων TSIGAS S.A., στο πλαίσιο προσαρμογής και τήρησης των Διεθνών Κανονισμών σχετικά με τις δραστηριότητές της, σύμφωνα με τις τελευταίες απαιτήσεις προστασίας του διεθνούς περιβάλλοντος προσανατολισμένο πάντα σε ένα καλύτερο μέλλον, συμβάλλει τα μέγιστα, υιοθετώντας τις τελευταίες εξελίξεις διεθνώς στον κλάδο της.

 

 fsc

 

international footer

TSIGAS SA   EΔPA - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ - ΕΚΘΕΣΗ: ΜΟΥΖΑΚΙ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ  -  EKΘEΣH AΘΗΝΩΝ: BPIΛHΣΣIA, ΑΘΗΝΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ 19065631000

Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας TSIGAS A.E. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία TSIGAS A.E. επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.