ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ TSIGAS S.A. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ REMMERS.


H εταιρεία Ξύλινων Κουφωμάτων TSIGAS S.A., έχει πιστοποιηθεί από τη γερμανική χημική βιομηχανία REMMERS ότι πληροί τις προϋποθέσεις χρήσης και εφαρμογής των προϊόντων της, ως προς τη βαφή των ξύλινων κουφωμάτων και θυρών που κατασκευάζει. Mε την αυστηρή τήρηση των προδιαγραφών εφαρμογής του Συστήματος των προϊόντων ΙΝDULINE της REMMERS η εταιρεία TSIGAS S.A. εξασφαλίζει στους πελάτες της 10ετή εγγύση.

Η REMMERS παράγει οικολογικά χρώματα και βερνίκια επικάλυψης ξύλου, μετά από έρευνες που πραγματοποιεί με εξειδικευμένο προσωπικό στα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης που διαθέτει, προσηλωμένη πάντα στην προστασία του περιβάλλοντος. Τα προϊόντα της σήμερα, ενσωματώνοντας την υψηλή τεχνογνωσία και την υποχρέωση προσαρμογής στους κανόνες περί οικολογικής προστασίας, παρέχουν την υψηλότερη δυνατή προστασία στο ξύλο.

Η εταιρεία Ξύλινων Κουφωμάτων TSIGAS S.A. υιοθετεί τη φιλοσοφία της REMMERS, χρησιμοποιεί και εφαρμόζει σύμφωνα με τους αυστηρούς όρους και τις προϋποθέσεις των προϊόντων της, και σας παρέχει ανεπιφύλακτα το πλέον σύγχρονο Ξύλινο Κούφωμα.

 

Περισσότερα για τη REMMERS: remmers

 

remmers cert

logo remmers

international footer

TSIGAS SA   EΔPA - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ - ΕΚΘΕΣΗ: ΜΟΥΖΑΚΙ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ  -  EKΘEΣH AΘΗΝΩΝ: BPIΛHΣΣIA, ΑΘΗΝΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ 19065631000

Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας TSIGAS A.E. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία TSIGAS A.E. επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.