ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟN & ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Kύριο στην φιλοσοφία της εταιρείας Ξύλινων Κουφωμάτων TSIGAS Α.Ε. είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και η υπεύθυνη δράση για την προστασία του φυσικού μας πλούτου. Όλα τα προϊόντα που παράγει, προέρχονται αυστηρά από πιστοποιημένη, νόμιμα υλοτομημένη ξυλεία από αειφόρα δάση, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Το ξύλο, ως δομικό υλικό, ανήκει στους ανανεώσιμους πόρους και, με σωστή διαχείριση, δεν διαταράσσει τις οικολογικές ισορροπίες, ενώ ταυτόχρονα εκμηδενίζει τις εκπομπές CO² στη διαδικασία παραγωγής του. Σύμφωνα με αξιόπιστες μελέτες κορυφαίων περιβαλλοντικών οργανισμών, το ξύλο απαιτεί τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας για την παραγωγή κουφωμάτων, σε σχέση με άλλα υλικά. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το PVC είναι 8 φορές πιο ενεργειοβόρο στην παραγωγή, ενώ τα «σκήπτρα» κρατά το αλουμίνιο, που εκτινάσσει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε καταστροφικά για το περιβάλλον ύψη.

Το ξύλο, χάρις στις άριστες θερμομονωτικές του ιδιότητες, συμβάλλει δραστικά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση ή ψύξη. Μ’ αυτό το δεδομένο, τα Ξύλινα Κουφώματα TSIGAS διαθέτουν από τους χαμηλότερους συντελεστές θερμοπερατότητας, σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα, οι σύγχρονες βαφές που χρησιμοποιεί η εταιρία είναι υδατοδιαλυτές, μη τοξικές για τον άνθρωπο και φιλικές προς το περιβάλλον.

international footer

TSIGAS SA   EΔPA - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ - ΕΚΘΕΣΗ: ΜΟΥΖΑΚΙ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ  -  EKΘEΣH AΘΗΝΩΝ: BPIΛHΣΣIA, ΑΘΗΝΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ 19065631000

Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας TSIGAS A.E. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία TSIGAS A.E. επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.