ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - ΠΡΟΒΟΛΗ

Η εταιρεία TSIGAS A.E. παρουσιάζει συστηματικά τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες της, ενημερώνοντας τον τεχνικό κόσμο αλλά και το καταναλωτικό κοινό, με καταχωρίσεις στον εξειδικευμένο περιοδικό τύπο. Εκδίδει πλούσιο έντυπο υλικό με τα προϊόντα και τα έργα της. Zητήστε τους καταλόγους της.
Επίσης, συμμετέχει στις περισσότερες κλαδικές εκθέσεις, προβάλλοντας όλες τις καινοτομίες που εφαρμόζει και εξασφαλίζοντας την άμεση επαφή με ιδιώτες και επαγγελματίες.

2018 ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ TSIGAS SA

H εταιρεία TSIGAS πάντα προσανατολισμένη στην εξειδίκευση, την προσφορά νέων-καινοτόμων προϊόντων στην ελληνική και παγκόσμια αγορά, την ποικιλία αισθητικής, τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, έχει ταυτιστεί με την εμπιστοσύνη και τη διεθνή καταξίωση στον τομέα των δραστηριοτήτων της. Nέα έργα της έχουν αποπερατωθεί το 2017-18, στο Μονακό, Γαλλία, Ισραήλ, και σύντομα, μέσα στο 2018, θα παραδοθούν και τα εν εξελίξει, σε άλλες χώρες...

ΣΤΟΧΟΣ

• Προώθηση των Ξύλινων Κουφωμάτων TSIGAS (Νέας Τεχνολογίας και Διεθνών Προδιαγραφών) σε Νέες Αγορές.
• Προώθηση των Ξύλινων Κουφωμάτων TSIGAS επενδεδυμένων εξωτερικά με αλουμίνιο ή μπρούτζο, (Νέας Τεχνολογίας και Διεθνών Προδιαγραφών) σε Νέες Αγορές.
• Συνεργασία με Αρχιτέκτονες - Μηχανικούς.
• Συνεργασία με Επιχειρηματίες για δημιουργία Νέων Εκθέσεων προβολής Ξύλινων Κουφωμάτων TSIGAS.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η εκτίμηση και η αναγνώριση της ποιότητας των προϊόντων μας, συναρτήσει της τεχνογνωσίας, είναι το απόλυτο διαβατήριό μας στις Νέες Αγορές. Νέες συνεργασίες σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, είναι γεγονός.

Ευχαριστούμε όλους τους παλαιούς και νέους Συνεργάτες μας και όλους όσους έδειξαν ενδιαφέρον για τα έργα μας.

Για οποιοδήποτε θέμα είμαστε στη διάθεσή σας, στα γραφεία μας και τις εκθέσεις μας, στην Καρδίτσα και την Αθήνα.

ΕΝΤΥΠΑ
20 gr8gr64
 

international footer

TSIGAS AE   EΔPA - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ - ΕΚΘΕΣΗ: ΜΟΥΖΑΚΙ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ  -  EKΘEΣH AΘΗΝΩΝ: BPIΛHΣΣIA, ΑΘΗΝΑ

Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας TSIGAS A.E. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία TSIGAS A.E. επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.